Odense: Carlsberg og OB fortsætter samarbejdet, der har eksisteret siden 2001. Samlet set er der tale om den vigtigste sponsoraftale til dato, og den nye aftale løber i fem år fra 1. januar 2016.

Carlsberg Danmark og Odense Sport & Event har indgået en ny sponsoraftale. Den eksisterende aftale udløber med udgange af 2015, og herefter træder den nye 5-årige aftale i kraft. Dermed lægger parterne endnu en periode til det tætte samarbejde, der har eksisteret siden 2001, og således vil samarbejdet have varet i 19 år, når den nye aftale udløber i slutningen af 2020.

Vigtigste aftale til dato

Sponsoraftalen er den vigtigste i OB og Odense Sport & Event til dato, og udover Carlsbergs hovedsponsorat i OB, rummer den også et samarbejde på flere andre punkter.

- At Carlsberg Danmark og Odense Sport & Event er blevet enige om en fornyelse af samarbejdet, er et bevis på, at samarbejdet mellem parterne fungerer rigtig godt. Samtidig viser det, at Carlsberg Danmark fortsat ser et stort potentiale i både OB og Odense Sport & Event. Vi har været igennem nogle år, der sportsligt har været tungere, end både vi og Carlsberg havde håbet på, men med denne nye aftale indikerer Carlsberg, at de også har fuld tiltro til den langsigtede plan, vi er i gang med, siger administrerende direktør i Odense Sport & Event, Ole Bang Nielsen.

Carlsberg Danmark har i en lang periode været en af de stærkeste samarbejdspartnere for mange sportsklubber i både ind- og udland. For OB's sportsdirektør Jesper Hansen er forlængelsen af sponsoraftalen af stor betydning for den kontinuitet, der gerne skal kendetegne OB fremover.

- Det er klart, at for at skabe sportslig kontinuitet, er det af stor betydning, at vi kan se frem til at fortsætte samarbejdet med Carlsberg. Som hovedsponsor er Carlsberg et naturligt omdrejningspunkt i det netværk, der knytter sig til OB, og samtidig har Carlsberg været fantastiske til at medvirke i vores arbejde for at få OB til at betyde endnu mere for endnu flere på Fyn. Det gælder både i forhold til billetstrategi, loyalitetsprogrammer, events, talentudvikling og meget andet, siger Jesper Hansen.

Samarbejdet

Carlsberg Danmark og Odense Sport & Event fortsætter også samarbejdet i forhold til de mange øvrige aktiviteter, der findes i selskabet. Og det giver Carlsberg Danmark mulighed for at udbygge ryet som et aktivt brand i dansk og fynsk erhvervs-, musik- og kulturliv.

- At vi på samme tid kan fortsætte med at bakke op om den udvikling, OB er inde i, og fortsætte vores stærke arrangement i det fynske musik- og kulturliv, er en fantastisk løsning for os. Det netværk, der findes omkring både OB og Odense Sport & Event, er på et meget højt niveau, og derfor får vi både god eksponering i den danske Superliga, samtidig med at vi kan fastholde vores stærke position på det fynske marked i både erhvervsmæssig og kulturel sammenhæng, siger senior sponsor- og reputation chef i Carlsberg Danmark, Peter Giacomello.

Carlsberg har i de seneste to sæsoner været drivkraften bag en positiv tilskuerudvikling på TREFOR Park gennem loyalitetsklubben Club Carlsberg 1887, og desuden har Carlsberg også på breddeniveau været med til at styrke sammenholdet mellem de fynske fodboldklubber i Øens Hold. Endelig er Carlsberg Sport hovedsponsor for OB's talenthold fra U13 til U19-rækkerne.

  • Erhvervsavisen Fyn

    Af:

    Redaktør på Ugeavisen Odense, Lokalavisen Nordvest, Dalum-Hjallese Avis, Skibhusavisen. Redaktør på Erhvervsavisen Fyn. Tidligere: Lokalredaktør for Fyens Stiftstidende i Middelfart, reporter på Fyens Stiftstidendes sportsredaktion.