Tarup Center: Kim Lynbech der er centerchef i Tarup Center kunne i lørdags præsentere Tarup Centrets nye maskot.

- Vi ønsker at børnefamilierne skal finde vej til vores center. Derfor har vi nu anskaffet os en sød kanin, som skal gå rundt i gaderne og hilse på børnene med snacks og andre overraskelser, siger Kim Lynbech.

- Men sådan en skal jo have et navn. Enkelte børnehaver i byen har fået et billede af kaninen og så har vi bedt børnene om at finde på et godt navn til den.

Børnene fandt frem til Hopper, Langøre eller Ninus. I lørdags var det så op til børnene i Tarup Centret at stemme om, hvilket af disse tre navne de syntes kaninen skulle have.

- Vi trækker lod blandt alle der stemmer og første præmien i konkurrencen er en fødselsdag for op til 20 personer på McDonalds plus deltagelse af den nye maskot der har en gave med, siger Kim Lynbech.

Mor modtog præmien

Vinderen af konkurrencen blev Nikolaj Kaufmann. Præmien fik hans mor Bente Kaufmann overrakt, da Nikolaj var smuttet til fodboldtræning.

- Jeg er ærgerlig over, at Nikolaj ikke selv kunne modtage præmien fra kaninen, men fodboldtræningen er ikke bare noget, han springer over. Det bliver sjovt at overraske ham med gevinsten. Han fylder 11 år 2. februar, så vi glæder os til at kunne fejre ham på McDonalds til den tid sagde Bente Kaufmann.

Kaninens endelige navn bliver først offentliggjort på torsdag på Tarup Centerets hjemmeside.

- Jeg glæder mig til at trække mig tilbage på kontoret nu og tælle stemmerne op, så vi kan finde ud af, hvad kaninen skal hedde i fremtiden, sagde Kim Lynbech.

  • Af: