Af Ove Neiiendam

Paarup: Torsdag den 3. juni var der forårsfest på Paarupgaard, det tidligere Paarup Plejecenter, på Rydsåvej 66.

Præcis klokken 17.23 blev familie og beboerne budt velkommen af Helga Munkebro. Et kvarter senere blev middagen serveret. Det var den gambiansk-danske kok, Joseph Rene Touray, som stod for menuen, mens Alice Brandstrup gav ham en hjælpende hånd.

Musikgruppen ”4 på spil” sørgede for behagelig musik under middagen, og der blev sunget fællessange, som ingen kendte, men det gik rigtig hurtigt med at få lært at synge dem.Efter middagen blev musikerne livligere. De sang og spillede, så stemningen var helt i top. Halgerd Jørgensen spillede på Harmonika, Bente Funder bas og sav – Dog ikke på en gang, Lokky Jørgense, guitar og Poul Strunk, violin.En herlig sammensætning som kunne holde alle vågne hele aftenen.

Mange flere på ”spil”

Sådan en fest kræver tilrettelæggelse, og aktivitetsudvalget med Helga i spidsen har haft travlt med at få det hele til at klappe. Og klappet blev der, da de opførte sketchen ”S. O.S. Hjemmehjælp.”

Og da mændene blev lokket til at danse mavedans med orientalsk udklædning og musik, der passede til rytmedansen.

Efter kaffebordet med hjemmebagt kage sluttede den herlige aften, og alle forlod salen med et let sind. Igen en vellykket fest, var alle enige om.