Næsby: Laila Andersen, 48 år, har i juni åbnet zoneterapiklinik på Lundsvænget 6 i Næsby. Klinikken hedder La Sundhed.

Laila Andersen er født i Åkirkeby på Bornholm, hvor hun har boet frem til 2003. Hun har to voksne børn, som begge er flyttet hjemmefra.

I februar flyttede hun til Næsby sammen med sin mand for at være tæt på en større sygehus grundet alvorlig sygdom i familien.

Laila er uddannet i Herlev som FDZ/RAB zoneterapeut i 2001 og har siden drevet klinik flere steder i landet - senest i Haderslev.

Sideløbende har hun været tilknyttet Falck Health Care i deres klinik i Aarup og Middelfart som behandler. Hun har suppleret sin uddannelse med kurser i skader i bevægelsesapparatet, graviditet og fødsler samt komplementær behandlingsform til mennesker med kræft.

Zoneterapi virker positivt på især personer, som har problemer med astma og allergi, fordøjelse, hovedpine og migræne, kræft, smerter i led og muskler, sportsskader, øresmerter hos børn, hormonelle sygdomme, graviditet eller spædbørn med kolik.

Er for alle

Zoneterapi er for alle og kan bruges til at vedligeholde et godt helbred. Zoneterapi er en behandlingsmetode, hvor terapeuten med trykpåvirkninger ét sted på kroppen (typisk fødderne) søger at forbedre funktionen et andet sted.

www.lasundhed.dk kan man booke tid. Man kan også ringe 27312120 for at aftale tid.

  • Erhvervsavisen Fyn

    Af:

    Redaktør på Ugeavisen Odense, Lokalavisen Nordvest, Dalum-Hjallese Avis, Skibhusavisen. Redaktør på Erhvervsavisen Fyn. Tidligere: Lokalredaktør for Fyens Stiftstidende i Middelfart, reporter på Fyens Stiftstidendes sportsredaktion.