Af Jens Nicolaisen

bolbro: Ved forrige weekendens internationale konkurrence ”Isblomsten” i Herlev var Odense Skøjteklub flot repræsenteret af otte dygtige løbere.

Konkurrencen er en konkurrence for ”mesterskabsløbere,” hvilket betyder, at pigerne har bestået en række særlige prøver for at kunne deltage i konkurrencen.

Den regerende danske mester fra Odense Skøjte Klub, Pernille Sørensen, tog ikke overraskende førstepladsen i rækken novice piger (piger i alderen 13-15 år), og vandt med 98 point, 15 mere end nummer 2. 

Både Michelle Bode Mortensen og Cecilie Shelle Noach forbedrede deres resultat fra de danske mesterskaber i december. Michelle i ny personlig rekord. Michelle og Cecile sluttede henholdsvis som nummer 15 og 20 i novice rækken.

Bedste danske bud

Pernille Sørensen slog ved de danske mesterskaber både hendes egen og den tidligere danske rekord for afgivne points i novice piger. Pernilles næste konkurrence bliver de nordiske mesterskaber i skøjteløb som foregår i København den 10. til 13. februar. Efter afbud fra Danmarks to bedste juniorløbere er Pernille Danmarks bedste bud på en nordisk mester her i weekenden.

Odense Skøjteklub var desuden repræsenteret af Sarah Borch Nielsen som blev nummer 15 i rækken springpiger.

Sofie Korsgaard, Mette Vuong Le, Viola Maria Meisl og Freja Juel Jensen, repræsenterede klubben i rækken cubs, som er for piger i alderen 8-10 år.

Mette, Sofie, Freja og Viola sluttede som henholdsvis nummer 11, 14, 17 og 18.