Odense Skøjteklub hentede flotte resultater med hjem fra Dansk Skøjte Unions Grandprix-finale og friløbskonkurrencen i Gladsaxe
bolbro: Dansk Skøjte Unions konkurrence sæson-sluttede i forrige weekend med Grand Prix-finalen og friløbskonkurrencen.

Pernille Sørensen fra Odense Skøjteklub, der for nylig blev nummer 2 ved nordiske mesterskaber, sluttede af med en endnu en overbevisende sejr og vandt grand prix’et med 8 point forspring i rækken Novice piger (13-15 år).

Fra Odense skøjteklub deltog i alt 16 løbere. Flere af løberne slog deres personlige rekorder og det var således meget tilfredse trænere som tog hjem fra tre dages skøjteløb i Gladsaxe.

Personlige rekorder

I rækken Novice M (13-15 år) blev Cecilie Shelle Noach og Michelle Bode Mortensen henholdsvis nummer 10 og 11.

Karla Maria Meisl, blev nr. 4 i rækken Springs K (10-12 år), hvor hun forbedrede sin personlige rekord.

I rækken Springs M (10-12 år) blev Sara Borch Nielsen nr. 12.

I rækken Debs K (12-13 år) blev Isabella Kongerslev Johansen nr. 7 og Trine Hauge Rasmussen nr. 11.

I rækken Cubs M (8-10 år) var der stor fremgang for tre ud af de fire deltagende løbere fra Odense Skøjteklub. De tre løbere – Sofie Korsgaard, Viola Maria Meisl og Freja Juel Jensen – forbedrede alle deres personlige rekorder med 5 point og endte som nr. 8, 12 og 14 ud af 26 løbere. Mette Vuong Le, der blot er 7 år gammel, endte som nummer 21.

I rækken Novice K for piger i alderen 13-15 år var der tilmeldt ikke færre end 43 løbere. Odense Skøjteklub deltog i denne gruppe med fem løbere – Amanda Kristensen, Nicole Skott Hansen, Celina Olivia Lund Jensen, Caroline Juul Smidt og Sofie Beatrice Jørgensen. Bedst var Celina som nummer 8.

Travlhed på isen

De dygtige skøjteløbere får dog ikke meget tid til at fordøje oplevelserne fra Gladsaxe, for konkurrencerne ligger tæt i denne periode. I onsdags rejste 13 løbere til Sverige for at deltage i Stockholm Trophy med deltagelse af løbere fra hele Skandinavien.

For en række af de yngste løbere i Odense Skøjteklub bliver marts også en travl måned. Sidste weekend var 16 begynderløbere i Esbjerg for at deltage i ESK CUP, og den 14. marts afholdes det store Funskate-finalestævne i Odense.

Sidste år vandt Odense Skøjteklub pokalen for sæsonens bedste Funskate-klub, en bedrift man håber på at gentage.