Middelfartvej: Panom Nielsen har åbnet Panom Thaimassage på Middelfartvej 123, 1. sal. Panom tilbyder her thaimassage, oliemassage, aromamassage, skulder/nakkemassage, urtestempelmassage og fodmassage. Hun holder åbent mandag-lørdag klokken 10-19.

- Jeg lægger vægt på at give kunden en god autentisk oplevelse. Her skal man føle sig velkommen. Behandlingen foregår i lokaler, der skal få kunden til at slappe af og føle sig i thailandske omgivelser. Så har man ømme muskler, spændinger i nakken og skuldrene, så kan jeg varmt anbefale en lækker thaimassage og oliemassage, da det går ind og løsner musklerne, siger Panom Nielsen.

Panom er uddannet massør i Thailand og har arbejdet som massør på en klinik i Odense i over ét år. Hendes kælenavn er ”Suay”, som betyder smuk på thailandsk.
  • Erhvervsavisen Fyn

    Af:

    Redaktør på Ugeavisen Odense, Lokalavisen Nordvest, Dalum-Hjallese Avis, Skibhusavisen. Redaktør på Erhvervsavisen Fyn. Tidligere: Lokalredaktør for Fyens Stiftstidende i Middelfart, reporter på Fyens Stiftstidendes sportsredaktion.